Met gepaste trots presenteren wij de nieuwe huisstijl en website van Qweb.

De vorige huisstijl werd immers al 6 jaar gebruikt en was toe aan vernieuwing en een modernere uitstraling. Na een hoop voorbereidingen en werk achter de schermen de afgelopen maanden kunnen wij u met trots melden dat de nieuwe huisstijl in gebruik is genomen en onze nieuwe website is gelanceerd.

Musti Aslan, Managing Director van Qweb Internet Services B.V. verteld met trots:
“De afgelopen tijd hebben ik en mijn Qteam heel erg hard gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn. Ik moet wel toegeven dat we hierdoor trager hebben gereageerd op de e-mails en telefoons dan u van ons gewend bent. Hiervoor excuses namens mijzelf en mijn Qteam.”

We hopen met onze nieuwe website u in de toekomst echter nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn dan u al van ons gewend was.

Uiteraard zullen wij verder gaan met het vernieuwen van onze systemen zodat u als trouwe klant kunt rekenen op de professionele diensten van Qweb Internet Services B.V.

Naast een nieuwe uitstraling heeft Qweb ook een nieuwe slogan: “Born to Host“. Qweb heeft sinds de oprichting de focus gelegd op Hosting diensten. Met deze slogan proberen wij duidelijk te maken dat Qweb geboren is om te hosten en dat wij dit ook in de toekomst zullen blijven doen.
Qwebsite screenshot
Qwebsite screenshot