32.000 servers onder één dak, beschermd door snelle internetverbindingen, stroomvoorziening, koeling, brandpreventie en monitoring systemen. Hoe ziet dat eruit? Wat is precies nodig om een stuk(je) Internet draaiende te houden? Op deze vragen en eventueel vragen die u zelf heeft, wordt antwoord gegeven tijdens de Open Dag op 19 juni. De mogelijkheid wordt geboden aanwezig te zijn op het moment dat het Datacenter haar aggregaten laat draaien.

Kennis wordt gedeeld, waarbij het irrelevant is of u nog nooit in een datacenter bent geweest of uw voorkennis al ver toereikend is; u bent van harte welkom in het modernste regionale datacenter van Nederland. Hier worden al uw data veilig opgeslagen! Tijdens deze Open Dag wordt u voorzien van een kop koffie bij ontvangst, een geheel verzorgde lunch en met name de mogelijkheid te netwerken; kortom een nuttige, plezierige middag!

Wie? Klanten van Qweb
Wat? Ervaar Dataplace inclusief aggregaten
Waar? Dataplace, van Coulsterweg 6, Alblasserdam
Tijden? 11:00 – 14:00

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen met als onderwerp ‘Open Dag juni’, met daarin uw naam, bedrijfsnaam en het aantal aanwezige personen naar julie@qweb.nl, vóór 10 juni. Reageer snel, er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar! Bij vragen, stel deze dan gerust!

Dataplace