What?
Als klant van Qweb profiteert u van vele voordelen en mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is het downloaden van applicaties via het control panel (Plesk). Om naar het control panel te gaan, dient u een van onderstaande links in te vullen in uw browser:
– http://www.uwdomeinnaam:8443

WordPress, Joomla! en Drupal zijn de meer bekendere applicaties. Qweb biedt een Linux webhosting pakket aan, voor een optimale ondersteuning bij gebruik van deze apps.

– WordPress
wordpressWordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u zonder veel technische kennis, documenten en gegeven op internet kan plaatsen. WordPress verovert de markt snel en dat is niet verwonderlijk; de kracht schuilt in haar eenvoud.

– Joomla!
joomlaDit is eveneens een CMS. Met behulp van een gebruiksvriendelijke interface kan u gemakkelijk de inhoud van de website afstemmen op uw behoeften.

– Drupal
drupalDrupal is een CMS en tevens een Content Management Framework. Drupal is geschikt voor zowel zeer grote als kleine websites. Met betrekking tot deze laatste kunnen ook kant en klare distributies gebruikt worden. 

4images en phpBB zijn u wellicht onbekend, vandaar tevens een korte toelichting met betrekking tot deze apps:

– 4images v1.7.11
Hiermee heeft u de mogelijkheid een afbeeldingen-gallerij op te stellen, waar comments bij geplaatst kunnen worden en tevens een gebruikersregistratie met bijbehorend wachtwoord kan worden ingesteld. De lay-out kan eenvoudig aangepast worden op uw wensen. 4images

– phpBB
Met behulp van phpBB is het mogelijk uw eigen community te starten. Gebruikers hoeven niet noodzakelijk online te zijn om met elkaar te communiceren. Men reageert op het bericht dat een andere gebruiker heeft achtergelaten, zeer handig voor discussies, maar ook om afspraken te maken.phpbb

How?
Nadat u met de bovenstaande stappen bent ingelogd binnen het klantenpaneel, vindt u ongeveer op het midden van de pagina op het kopje ‘Install Apps’. Hier vindt u de totale lijst van de beschikbare applicaties. Zoek naar de door u gewenste applicatie en pas deze toe, easy as it is! Tevens willen wij als Qweb benadrukken hoe belangrijk het is updates uit te voeren en te controleren of spam niet al te gemakkelijk haar werk kan doen. Immers, hackers speuren een lek in de website op wanneer deze niet up to date is, of bijvoorbeeld wanneer sprake is van nalatigheid in de bestandrechten. Voorkom dit door uw zaken up to date te houden. 

Now!
Volg de hierboven beschreven stappen en installeer de door u gewenste app, geheel gratis. Kies de applicatie die het best aansluit bij uw wensen en behoeften!