wordpress

De ‘W’ van WordPress, maar ook van ‘Wacht niet langer’. WordPress verovert de wereld; bedrijven zoals Adobe, Yahoo, BCC Amerika, New York Times en zelfs eBay, maken reeds gebruik van deze professionele websoftware. Op 16 april is versie 3.9 vrijgegeven, met daarin vele verbeteringen, zoals een verbeterde editor, galerij previews en een nieuwe thema-browser. Het succes van WordPress ligt in het feit dat zij zeer eenvoudig is in haar gebruik, zoals de titel al aangeeft: WordPress is een uitkomst voor iedereen! 

Een korte uitleg
Een Content Management Systeem (CMS) maakt het mogelijk dat u zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. U kunt dan denken aan nieuwe artikelen, afbeeldingen en video’s. Door haar gebruiksvriendelijkheid heeft WordPress bijna 20% van de markt veroverd; dat wil zeggen dat één op de vijf websites op WordPress draait. Naast gebruiksvriendelijkheid kunt u bij ongenoegen WordPress CMS te allen tijde verhuizen naar een andere aanbieder. U zit dus nergens aan vast!
 

WordPress is een ‘open-source platform’. Doordat over de hele wereld invloed kan worden uitgeoefend door middel van het voorschrijven van plug-ins die door website bouwers gratis of tegen betaling in uw website geïmplementeerd kunnen worden, is sprake van een constante ontwikkeling. Concreet kan het onder andere gaan om standaardoplossingen voor problemen die opduiken bij het bouwen van de website, of het toevoegen van een kalendermodule. Als gevolg van deze plug-ins kost het webdesignbureaus minder tijd om een website te ontwikkelen. Dit resulteert in lagere kosten. Tevens kan WordPress gebruikt worden als platform om apps te ontwikkelen. Wat kan Qweb u bieden?                                                   
U kunt WordPress downloaden vanaf verschillende websites. Om dit te doen heeft u een web host nodig die voldoet een de minimum voorwaarden. Qweb voldoet ruimschoots aan deze voorwaarden en staat dan ook klaar om u te voorzien in een Linux webhosting pakket. Linux is een stabiel besturingssysteem voor het draaien van WordPress. De Basic Linux webhosting pakketten bieden een uptime garantie van 99,9%. Zij worden geleverd met voldoende dataverkeer, opslagruimte, e-mailaccounts en dagelijkse backups. Voor meer voordelen, klik hier.

Na het volgen van onderstaande stappen kunt u spoedig gebruik maken van WordPress:
1) Ga naar www.qweb.nl en kies een domeinnaam
2) Kies een Linux hosting pakket
3) Installeer WordPress

Bestel nu onze Basis Linux webhosting pakketten vanaf € 5,- per maand. Als extra service ontvangt u het eerste jaar 25% korting!