Qweb introduceert Magento hosting met 5 specifiek voor Magento samengestelde hosting pakketten. Perfect voor de starter met een kleine webwinkel tot grote webshops met duizenden producten.

Magento is een uitgebreid, professioneel ogende webwinkel. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren van marketing, zoekmachine optimalisatie tot produkt en verkoop beheer. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het het aankoopproces van de bezoekers vergemakkelijken.

Qweb adviseert en implementeert complete webshop oplossingen op basis van het Magento eCommerce platform. Magento biedt veel krachtige functionaliteiten en een actieve community die bijdraagt in de ontwikkeling van nieuwe webshop tools & functies.
Een goed product is natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor online succes, maar het gaat er uiteindelijk ook om dat je de klant ondersteunt in de orientatie fase wil je succesvol verkopen. De nadruk ligt bij een goede webshop vooral op het zo goed mogelijk spiegelen en relevant maken van het assortiment vanuit het perspectief van de klant. Het Magento eCommerce platform komt hier helemaal in tegemoet. Als consument heb je een compleet andere shopping ervaring, onder andere de ‘product vergelijker’ en de ’shop by’ mogelijkheid gaat in onze optiek voor een veel betere beleving en hogere conversie zorgen. Maar daarnaast gaat het natuurlijk ook om het bewerkstelligen van betrokken en versterkende klantrelaties. Product reviews & rating maar ook het taggen door uw klanten (user generated content) vormen hiervoor een belangrijke basis.

Het idee achter Magento is; geef je klant de juiste informatie & tools om tot een goede aankoop te komen, leg product-ervaringen (ratings & reviews) vast en geef suggesties op basis van klantgedrag om tot een zo goed mogelijke aansluiting van de wensen te komen. Dit eCommerce platform voldoet aan alle wensen in het realiseren van een fantastisch nieuw web 2.0 ecommerce platform!

De back-end is indrukwekkend te noemen, de standaard functionaliteiten komen tegemoet aan alle moderne wensen & eisen en de webshop is daarnaast zeer compleet en eenvoudig in beheer. Het platform heeft één database en beheerconsole waar vanuit je dus meerdere shops kunt activeren en dat is uniek.

Vanzelfsprekend zijn er uitvoerige integratie mogelijkheden met uw bestaande logistieke en financiele systemen. De licentie is beschikbaar onder de Open Software Licentie versie 3.0. Magento belooft naast de standaard eCommerce functies (product input, shopping cart, single-page checkout, etc), ook integratie mogelijkheden met 3rd party omgevingen als bijvoorveeld SugarCRM of SalesLogix.

Qweb Magento hosting pakketten
De Qweb Magento hosting pakketten komen in 5 verschillende varianten.
Uitgebalanceerd voor de starters met een kleine webwinkel tot de grote webshops met duizende producten.
Deze pakketten zijn speciaal samengesteld zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw eigen webwinkel. Zo biedt Qweb bij elke Magento hosting pakket standaard een SSL certificaat met een eigen IP adres voor optimale veiligheid van uw winkelende klanten. Tevens wordt er van elke Magento webshop minimaal om de 6 uur een backup gemaakt. Dit geef u als webshop eigenaar de zekerheid dat bij falen van het systeem er altijd een mogelijkheid is om terug te vallen op een backup. Een fijne gedachten!

Daarnaast heeft Qweb zijn servers geoptimaliseerd zodat deze specifiek en optimaal gericht voor Magento webwinkels functioneren. Dit geeft een aanzienlijke performance boost, uw webwinkel zal over het internet vliegen!

Als je de kortingscode magento invoert bij het afrekenen van een Magento Webhosting pakket betaal je de eerste 3 maanden helemaal niets!

Actievoorwaarden
Actie geldig van 1 Februari 2010 tot en met 30 April 2010

Meer informatie en details van de Qweb Magento hosting pakketten vind u op onze Magento product pagina.